Drakula-terápia

(PRP)

Forradalmian új, ránctalanító, bőrmegújító, “bio” eljárás, melynek során a saját vér hasznos alkotóelemeit felhasználva, tartós szövetregenerációt érünk el.

Öregedésünk során a bőr rugalmassága, ellenálló képessége csökken. A PRP eljárás előnye, hogy az öregedési folyamat lassítására nem szintetikus vagy állati eredetű anyagokat használ, hanem a páciens saját vérének folyékony összevetőjét, a plazmát.

A plazma sok hasznos anyagot tartalmaz, mint pl. vérlemezkék, fehérvérsejt, őssejt, hormonok, enzimek, antioxidáns stb. A kezelés során a páciens vénájából vért veszünk le, melyből centrifugálással nyerjük ki a plazmát, majd azt visszafecskendezzük a kezelni kívánt területbe.

Alkalmazási területek: arc (homlok, szarkalábak, szájkörnyék, áll), nyak, dekoltázs, kézfej.

Célok:

– ránctöltés, ráncok minimalizálása
– volumennövelés, volumenpótlás
– bőrfiatalítás
– aknés hegek korrekciója.

Kontraindikációk: bőrbetegségek, autoimmun kórképek (pl. pszoriázis), májbetegségek, rosszindulatú daganatos megbetegedések, lázas állapotok (influenza), vérképző rendellenességek, véralvadásgátló gyógyszer szedése, AIDS, Hepatitis, terhesség.

Előnyei:

– könnyű, kényelmes alkalmazás, mely minimális fájdalommal jár;
– biztonságos, nincs allergiás reakció;
– veszélyei és szövődményei (gyulladás, fertőzés, érsérülés) minimálisak.

A kezelést megelőzően, valamint azt követően 1 héten át C és A vitaminkúra ajánlott, mely a kezelés hatékonyságát segíti elő. A kezelésre nem kell éhgyomorral jönni. A kezelés időtartama kb. 1 óra.

„A türelmesek eljárása”: rögtön a kezelés után is látható az eredmény, de a tényleges hatás 4 héttel a kezelést követően látható.

A kezelés után enyhe ödéma lehet a tűszúrások helyén, ez másnap reggelre teljesen megszűnik. Legfeljebb a tűszúrások helye látszódhat meg, de ezt könnyen el lehet tüntetni sminkkel.

Kontroll: 2-3 héttel a kezelést követően. A bevett gyakorlat fél év alatt 3 kezelés, 2 havi rendszerességgel. Kúraszerűen lehet 4-5 kezelést végezni 2 havonta. Évente egy ismétlő kezelés ajánlott.