Tájékoztató cégünkről és adatvédelmünkről

A szolgáltatásért felelős: SAJU Plastics Kft.

Fő tevékenységi kör: Plasztikai sebészeti és bőrgyógyászati szolgáltatások.

Székhely:  H-9400 Sopron, Arany János u. 6.

Postacím: H-9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 33/a

Ügyvezető igazgató:  Dr. Pap Sándor

Cégnyilvántartás:  Győr-Moson-Soproni Cégbíróság

Cégj.sz.: 08-09-019391

Adószám: 11745949-1-08

Telefon: +36 99 311 630

E-mail: plasztika.drpap@gmail.com

A SAJU Plastics Kft. adatvédelmi alapelvei

Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.

Bármely, a honlapunkon megadott személyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. Biztosítjuk Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük és harmadik személynek nem adjuk tovább. A személyes adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük. Regisztrációs, ill. kapcsolat-felvételi űrlapunk azért kér néhány alapadatot (név, cím, telefonszám), hogy az Ön kérdését feldolgozhassuk, megválaszolhassuk.

Honlapunkat használhatja és megnézheti anélkül, hogy a személyes adatait meg kellene adnia.

Weboldalunk nem tartalmaz linkeket, melyek harmadik hálózati szolgáltatóhoz vezetnek. Nem adunk el felhasználóneveket vagy email címeket más vállalkozásoknak, akik aztán kéretlen reklám- vagy szóróanyagot küldenének Önnek.

Amikor weboldalainkat meglátogatja, a szerverünk automatikusan tárolja az Ön Internet-szolgáltatójának a nevét, a weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, a weboldalakat, amelyeket felkeresett, valamint a látogatás dátumát és időtartamát. Ezeket az adatokat weboldalunk minden látogatójának felhasználási adataival összevetjük azért, hogy felmérhessük látogatóink számát, a weboldalunkon eltöltött átlagos tartózkodási időt, a letöltött oldalakat stb. Weboldalunk felhasználási adatait semmi esetre sem kapcsoljuk össze személyre vonatkozó adatokkal, melyek bármit elárulnának Önről.

Honlapunkon cookiekat kizárólag statisztika célokra használunk. A látogatókat nem azonosítjuk, és nem gyűjtünk automatikusan személyes adatokat és nem kapcsolunk össze bizonyos információkat más személyes adatokkal.

A SAJU Plastics Kft. biztonsági intézkedései biztosítják az általunk kezelt adatok védelmét a manipulációk, megsemmisülés és sérülés ellen, illetve jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen. Biztonsági folyamataink lépést tartanak a műszaki fejlődéssel, és folyamatosan javítjuk őket.

Amennyiben kérdései lennének még az adatvédelmünkkel és a cégpolitikánkkal kapcsolatban, a fenti elérhetőségek valamelyikén kapcsolatba tud velünk lépni.